Our Planet Live in Concert

Op zondag 5 november staat Our Planet Live in Concert in het Chassé Theater. De verkoop start dinsdag 30 mei om 11.00 uur.

over de voorstelling
Geniet van een muzikale reis die je meeneemt naar de meest bijzondere plekken op onze wereld. Maak kennis met buitengewone dieren en landschappen. Een unieke ervaring dankzij de adembenemende combinatie van muziek en film.

Het 40-koppige Noordpool Orkest begeleidt live de mooie beelden van de natuurdocumentaire Our Planet. Gemaakt door Netflix in samenwerking met WWF en winnaar van twee Emmy Awards. En wie kan ons beter meenemen op deze reis dan niemand minder dan David Attenborough? Deze legendarische en inspirerende verteller laat ons de verhalen achter de beelden ontdekken en vertelt ons alle feiten over de prachtige dieren en landschappen die we zullen zien.

Het Noordpool Orkest bestaat al meer dan 10 jaar volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden het North Sea Jazz Festival. Ze hebben de meesterwerken van grote componisten als Hans Zimmer en John Williams voor volle theaterzalen uitgevoerd met de filmconcerten van Harry Potter and the Philosopher’s Stone in Concert, The Godfather Live in Concert, Gladiator Live in Concert, Home Alone in Concert en Love Actually in Concert