Corb!no

Frank Boeijen

Frank Boeijen is een baanbreker in de Nederlandse popmuziek. Met inmiddels achtentwintig albums haalt hij alles uit de kast om je helemaal mee te nemen in zijn waarheid: Niets is Volmaakt.  

Als zanger, tekstdichter en componist is hij een echte pionier in zijn vakgebied. Hij tourt bijna elk jaar langs de theaters en speelt op verschillende festivals, zowel in Nederland als in België.

Er staan meer dan vijfhonderd liedjes en bijna dertig albums op zijn naam. Met zijn bekende liedjes zoals Linda, Zwart wit en Kronenburg Park laat hij volle zalen genieten en belooft het een spectaculaire show te worden. 

Bekend werk Frank Boeijen:

 

Frank Boeijen in het Chassé

In 2010 stond Boeijen in het Chassé Theater met In Concert. Tijdens de show beleeft hij samen met zijn publiek een reis door de tijd. Alle hits van afgelopen dertig jaar komen voorbij, met een eigen twist. 

In 2012 was Frank terug met de voorstelling Genade, over de zoektocht naar zijn wortels, met maar liefst 12 nieuwe liedjes. In 2013, 2015,2017 en 2019 gaat Boeijen op Theatertournee, met zijn onmiskenbare stem, de band en unieke liedjes raakt zijn verhaal je altijd bij het hart.