Rocky Horror Show

De meest waanzinnige rock-musical komt naar Breda

Rocky Horror Show - Chassé Theater Breda

Genomineerd voor 5 Tony Awards, is de Rocky Horror Show wereldwijd een fenomeen en een absolute must-see! Op 2 oktober 2021 stond de musical in het Chassé Theater.

Hysterische parodie

In deze krankzinnige cultmusical raakt het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff-Raff en diens zuster Magenta. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Brad, Janet en Rocky vele grenzen doen vervagen. 

De eerste musical uit de jaren zestig stond toen al voor diversiteit en durfde het aan vrije seksualiteit uit te beelden. De show is een hysterische parodie op de klassieke science fiction- en B-horrorfilms en kent een lange traditie van interactie met het publiek, zoals met de wereldvermaarde cult-hit The Time Warp. Een show waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag!

cast

De hoofdrol is voor de unieke artiest en personality Sven Ratzke; bejubeld om zijn eigen programma’s zoals Homme Fatale en Where are we now. Naast Sven Ratzke staan ook musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker (My fair lady) en Samir Hassan (Zodiac de musical) op het podium. Yoran de Bont vertolkt de rol van Rocky en Erik Brey is de verteller.