Sinterklaas

Daar wordt aan de deur geklopt! Op 13 november 2021 arriveert Sinterklaas en zijn Pieten weer in Breda. Dus zet je schoentje maar weer klaar, pak een schaaltje pepernoten erbij en ga aan de slag met je sinterklaas surprise. Lees hieronder alles wat je moet weten over Sinterklaas in Breda.

Sinterklaas cadeautip

Op zoek naar een sinterklaastip? Geef een theatervoorstelling cadeau! Het Chassé heeft tijdens sinterklaas de mooiste kinder- en familievoorstellingen op het programma staan. Ook het hele jaar door kan je genieten van de mooiste kindervoorstellingen en kinderfilms. Bekijk hier ons programma tijdens Sinterklaas voor de hele familie.

Sinterklaasintocht Breda

Dit jaar komt de Sint niet per boot aan in de haven, zal er geen wandelroute in de binnenstad zijn en geen groot feest. Maar niet getreurd...dit jaar kan je Sinterklaas en zijn Pieten op 13 november persoonlijke welkom heten in Park Valkenberg. 

Via een doorloopevenement loop je langs een pietenband, dj-pieten, een dansgroep, pieten op trikes en uiteraard langs Sinterklaas. Dans deze middag mee met de pieten, krijg lekker een handjevol pepernoten en ga met ze op de foto. Reserveer je tickets hier.

kleurplaten 
Dowload hier de leukste kleurplaten om thuis met je vriendjes in te kleuren.

Surprise idee 
Maak je thuis of in de klas een surprise? Hoe leuk is het om je eigen theater te maken. Of een microfoon, of een filmcamera? Veel knutselplezier!

Sinterklaas filmpjes
Vier Sinterklaas samen met Juf Roos, Het Zandkasteel en de Club van Sinterklaas.

Spotify Sint Playlist
Zing en swing mee met de leukste Sint hits via de Spotify Sint Playlist van Chassé