nieuwe voorstellingen in verkoop!

De afgelopen periode zijn er al meer dan 100 voorstellingen in verkoop gegaan. En we zijn nog maar net begonnen! Wekelijks komen er nieuwe voorstellingen bij. Klassieke muziek, musicals, cabaret, dans, toneel. Je gaat het allemaal voorbij zien komen.

Benieuwd naar het aanbod? Wij hebben de nieuwe voorstellingen even voor je gebundeld. 

Bekijk de nieuwe voorstellingen

Nieuwe cabaretvoorstellingen

Wij houden van lachen, want dat is gezond! En er valt veel te lachen de komende tijd! Zo starten wij in augustus met Klapstoelkabaret, komische optredens in de buitenlucht waarbij je zelf je eigen stoel mee moet nemen. In september krijg je een voorproefje van de beste opkomende cabaretiers tijdens Of je worst lust?! 

Nog niet uitgelachen? Bekijk dan het aanbod voor het hele komende jaar.

Nooit meer een aankondiging missen?

Geef je dan op voor onze VerKlapper. Daar kondigen wij elke week de nieuwste voorstellingen aan en kan jij als eerste tickets bemachtigen. Nog niet ingeschreven? Noteer hieronder je e-mailadres en het is zo geregeld!

Eerder aangekondigd

Series

Meer zien voor minder, het kan bij Chassé Theater. Combineer de voorstellingen van de Steinwayserie, of kies voor een voordelig keuze-abonnement bij philharmonie zuidnederland. En kan je niet kiezen? Ga dan voor de Mix & Match korting op ons hele aanbod van klassiek, opera en ballet. Stop vier of meer voorstellingen in je mandje en krijg op ieder ticket €2 korting.

Kom je er tijdens het bestellen niet uit? Wij zijn bereikbaar via 076 530 31 32 (ma t/m za van 13:00 tot 20:00 uur).

Genres

De eerste 100 voorstellingen zijn inmiddels in verkoop, maar er staat nog veel meer op het programma. De komende periode gaan er steeds meer voorstellingen in verschillende genres in verkoop, van grote namen tot verborgen pareltjes.

Mis bijvoorbeeld ook AUGUSTUS: OKLAHOMA in het genre toneel niet. Een grappig, herkenbaar en aangrijpend toneelstuk over hoe moeilijk het is om familie te hebben en te zijn.