Boekenweek 2021

Van 6 t/m 14 maart 2021 is Het voorwoord van de Boekenweek. Geen Boekenweek zoals je gewend bent, maar wel een week vol boeken. Auteur en toneelschrijfster Hanna Bervoets schrijft het Boekenweekgeschenk voor de Boekenweek 2021. Babs Gons is dit jaar de schrijfster van het Boekenweekgedicht. Bekijk hier het gehele programma van Het voorwoord van de Boekenweek

Wij hebben onze thuistips voor de Boekenweek op een rijtje gezet.

Boekenbal 

Op vrijdag 5 maart zetten Fidan Ekiz en Renze Klamer vanuit de stadsschouwburg in Amsterdam het traditionele Boekenbal in de schijnwerpers met een speciale uitzending van De Vooravond op NPO 1. Daarmee krijgt het grote publiek een inkijkje in het anders zo mysterieuze en roemruchte bal. 

bekijk de uitzending

steun je boekhandel

Welkom in Breda heeft de allerleukste boekhandels in Breda voor jou op een rijtje gezet. Op zoek naar dé nieuwe bestseller, een tof boek voor je kind of gaat je hart sneller kloppen van alles wat met strips te maken heeft? Neem snel een kijkje,

naar de website

van boek naar doek

Wij hebben de leukste boekverfilmingen en theatervoorstellingen gebaseerd op boeken voor jou op een rijtje gezet. Geniet thuis van een week vol boeken.

internationaal geroemd 

van Nederlandse bodem 

 voor de kids

Chassé Thuis

blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er nieuwe voorstellingen in verkoop gaan? Schrijf je in voor onze maandagklapper en ontvang ons nieuwe aanbod in je mailbox. 

inschrijven