Daniël Arends

De afgelopen jaren heeft Daniël Arends meerdere keren in het Chassé gestaan. Zijn eerste voorstelling in Breda was in 2011, met de voorstelling Blessuretijd. Vier jaar later keerde Arends terug, met de voorstelling Carte blanche
In 2017 zien we zijn volgende voorstelling De afterparty. Volgens de Theaterkrant is Arends absoluut een spannende cabaretier, die fantastisch speelt en de zaal helemaal onder controle heeft. Ook in 2019 en 2020 speelde Arends een voorstelling in het Chassé met een reprise. Dit was de voorstelling Meer van hetzelfde.
In 2023 stond Arends met twee verschillende voorstellingen in het Chassé, God is mijn rechter en Thuis praat ik bijna nooit.

Nu in 2024 is hij opnieuw te zien met een dubbelprogramma op één avond: High Class Bitch en Had ik maar niet zo aardig gedaan.

 • High Class Bitch

  Daniël Arends
  wo 26 mrt 2025 - 19:15
  grote zaal
 • Had ik maar nooit zo aardig gedaan

  Daniël Arends
  wo 26 mrt 2025 - 21:15
  grote zaal

over Daniël Arends

Daniël Joko Erik Arends is geboren in Jakarta op 15 oktober 1979 en is een stand-upcomedian. Hij groeide op bij zijn adoptieouders in Bussum. 

Tijdens zijn opleiding op de Academie voor Kleinkunst van Amsterdam was hij een van de cabaretiers van de cabaretgroep Vier Gasten. Dit was zijn eerste kennismaking met het vak. Sinds 2003 maakt Arends deel uit van de groep cabaretiers van de Comedytrain. In november 2006 won hij de jury- en publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten en in het jaar daarna was hij op de televisie te zien in de serie Comedytrain presenteert. In 2013 speelde hij een van de hoofdrollen in de film Bro's Before Ho's

In 2021 was Arends als teamleider te zien bij het satirische nieuwsprogramma Dit was het nieuws. Voor dat programma werkte hij samen met presentator Harm Edens en teamleider Jan Jaap van der Wal.

Inmiddels is zijn solocarrière een feit. Hij vangt elk jaar publiek met zijn nieuwe voorstellingen. Hij is eerlijk en verbaal agressief, zonders kaders en beperkingen. Ook twee shows op één avond is geen beperking voor Daniël Arends.