Backstage | Podcast Front Row

In de nieuwe podcast Front Row van Medialane neemt Ronald Ockhuysen, voormalig hoofdredacteur van Het Parool, de luisteraar mee achter de schermen. Regisseurs, acteurs, choreografen, musici en programmamakers vertellen over hun werkwijze, inspiratiebronnen en drijfveren. 

Come From Away | Willemijn Verkaik & Antoine Uitdehaag

In de eerste aflevering praat Ronald met Willemijn Verkaik en regisseur Antoine Uitdehaag over de musical Come from away. Zo wordt onder meer het succes van de musical in Amerika en Engeland besproken. Ook gaan ze dieper in op het verlangen om na anderhalf jaar corona weer echt theater te kunnen maken. En Willemijn vertelt over haar optreden tussen de grootste sterren tijdens de Oscaruitreiking in Los Angeles, vlak voordat de lockdown werd afgekondigd.

Come From Away | Daan Wijnands & Robbert van den Bergh

In de tweede aflevering praat Ockhuysen met choreograaf Daan Wijnans en Robbert van den Bergh over de musical Come from away, die vanaf november 2021 in het theater is te zien. 

Diana & Zonen | Maurice Wijnen & Danique Graanoogst

Ronald Ockhuysen gaat deze keer in gesprek met Danique Graanoogst en Maurice Wijnen over het maakproces en de muziek van de nieuwe musical Diana & Zonen, die vanaf september 2021 te zien zal zijn in de Nederlandse theaters.

Diana & Zonen | Gerrie van der Klei en Dick van den Heuvel 

Deze aflevering praat Ronald Ockhuysen met Gerrie van der Klei en Dick van den Heuvel over de nieuwe musical Diana & Zonen, die september 2021 in première gaat.