Michel Kievits

receptiemedewerker & portier

Chassé Theater zoekt een receptiemedewerker & portier (24-32 uur)

Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants één van de grootste podia van ons land. Als maatschappelijke instelling willen wij met film en podiumkunsten bijdragen aan het geluk van alle inwoners van Breda. 

Wat ga je bij ons doen?
Als receptiemedewerker & portier ben je onderdeel van onze frontoffice afdeling en het gezicht van het theater voor onze bezoekers en artiesten. In deze portiers functie werk je vanuit onze artiestenloge en zorg je voor een warm welkom voor gasten, gezelschappen en leveranciers en maak je ze wegwijs in ons grote pand. Binnenkomende telefoontjes beantwoord je met een glimlach en je helpt bij zowel interne als externe vragen. De artiestenloge is daarnaast ons centrale punt op het gebied van veiligheid van het theater. Je bedient hiervoor de brandmeldinstallatie en je treedt op als BHV controlepost om de veiligheid van iedereen aanwezig in het pand te kunnen waarborgen. Wanneer alle bezoekers weg zijn en de collega’s klaar met opruimen zorg jij samen met de dutymanager voor het correct afsluiten van ons pand.  

Daarnaast ondersteun je jouw collega’s van de frontoffice afdeling bij het beantwoorden van vragen over de kaartverkoop en zorg je voor een correcte administratieve verwerking van voorstellingen in ons ticketing systeem. 

Kortom; een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is.  

Wie ben jij?
Jij bent iemand die zelfstandig aan het werk gaat en die goed het overzicht kan bewaren. Je raakt niet in de stress als er veel vragen en telefoontjes tegelijk binnen komen en weet je hoofd koel te houden in een noodsituatie. Verder: 

  • Heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie als portier.
  • Ben je flexibel qua werktijden, werken in de avonden tot maximaal 2:00 uur en weekenden hoort erbij.
  • Heb je voldoende computerervaring om zelfstandig aan de slag te gaan met programma’s zoals Outlook en Teams.
  • Zie je zelf welke werkzaamheden gedaan moeten worden en ga je meteen aan de slag.
  • Ben je communicatief sterk en word je blij van in contact staan met verschillende partijen zoals gasten, artiesten, collega’s en leveranciers.
  • Heb je affiniteit met theater of film. 

Wat wij bieden:
Als receptiemedewerker kom je terecht in ons frontoffice team dat met plezier zorgt voor een optimale dienstverlening voor onze bezoekers. Wij delen de grote liefde voor theater en cultuur. Betrokkenheid en gastvrijheid zijn belangrijk binnen het team. Daarnaast krijg je bij ons:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2300,- en € 2700,- bij een fulltime dienstverband conform salarisschaal 4 van de cao Nederlandse Podia.
  • Tijd voor tijd, wat wil zeggen dat je bij overuren later wat extra vrije tijd terugkrijgt.
  • Gratis toegang tot voorstellingen.

Het Chassé Theater heeft zo’n 120 vaste medewerkers en 70 vrijwilligers die samen werken aan een enorme diversiteit van activiteiten. Wij bieden een brede programmering van artistieke film tot commercieel vermaak, van jong (Bredaas) talent tot gearriveerde internationale makers. Chassé Theater wordt als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar het werk.

Word jij hier gelukkig van?   
Stuur dan nu jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076 530 31 88 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.