Juf Roos

Nieuwe theatershow

Volgend jaar komen Juf Roos en Gijs weer naar Breda! In deze nieuwe voorstelling Een partijtje voor Gijs beleeft Juf Roos een nieuw avontuur samen met Gijs. Ze maken een spannende en muzikale reis langs alle plekken waar de verjaardag van Gijs wordt gevierd. Ze komen samen in lastige situaties terecht, maar natuurlijk brengen Juf Roos en Gijs, samen met de kinderen uit de zaal, dit avontuur tot een goed einde. 

Deze nieuwe voorstelling is interactiever dan ooit: kinderen verzinnen, roepen en dansen mee op het toneel en natuurlijk zingt jong en oud mee met alle Juf Roos hits van de afgelopen jaren. 

Over Juf Roos

Ken jij de leukste juf van Nederland al? Juf Roos woont in een molen op de dijk waar ze de hele dag echte Hollandse liedjes zingt. Dit doet ze samen met haar buurjongen Gijs, die ook vaak op bezoek komt. Samen nemen ze de kinderen mee naar een fantasiewereld waarin de liedjes tot leven komen. Juf Roos is te zien op RTL Telekids, op Youtube, online in de Juf Roos Club en natuurlijk op het podium! 

Juf Roos in het Chassé Theater 

In 2019 kwam Juf Roos voor het eerst naar Breda met de voorstelling Juf Roos gaat op vakantie. In 2021 komt Juf Roos terug naar het theater met de voorstelling Juf Roos gaat op avontuur, waarin weer veel gezongen en gedanst wordt. 
En in 2024 komen Juf Roos en Gijs weer naar het Chassé Theater met Een partijtje voor Gijs, een spannende en muzikale reis langs alle plekken waar de verjaardag van Gijs wordt gevierd.

Samen zingen met Juf Roos 

Zingen is wat Juf Roos het liefste doet. De herkenbare typisch Nederlandse liedjes kunnen door jong en oud gezongen worden en zijn zeer geschikt om samen te zingen. Samen zingen met je kindje is volgens Juf Roos een goed idee. Maar waarom? 

Als een kindje ongeveer 12 maanden is, zijn ze meestal gek op geluid en liedjes. Ook zullen de meeste kindjes dan al wat woorden of zinnen gaan begrijpen. Deze combinatie maakt dat vaak enthousiast reageren op een liedje. Muziek is zo een makkelijke manier om contact te maken met je kindje en het helpt bij de ontwikkeling van tekst en taal. Door het gebruik van liedjes leert je kindje steeds meer woorden begrijpen. De liedjes die Juf Roos zingt zijn dus ook vooral belangrijk voor kindjes van 0 tot 5 jaar. Zij zullen door de liedjes spelenderwijs kennismaken met taal en steeds meer begrijpen.
   
Wil je alle liedjes van Juf Roos beluisteren? Dat kan via Spotify of Youtube

Kleurplaten Juf Roos & Gijs

Gek op kleuren? Juf Roos heeft heel veel mooie kleurplaten online staan. Kleur je bijvoorbeeld Gijs en Juf Roos mooi in, of kies je toch liever voor een kleurplaat van de molen? Ook het logo van Juf Roos kan je mooi inkleuren. Geef 'm een mooi plekje op je slaapkamer! 

Werkjes Juf Roos & Gijs

Youtube kanaal

Bekijk de leukste liedjes ,video's en lesjes op het Youtube kanaal van Juf Roos.