Festival de Nederlandse Dansdagen Digitaal

Dansliefhebbers opgelet! Festival de Nederlandse Dansdagen 2020 komt er weer aan. En het wordt een bijzondere editie. Hét dansfestival van Nederland nodigt dit jaar iedereen uit om online met elkaar te dansen, dans te beleven en geraakt te worden door deze bijzondere kunstvorm. Het festivalthema #dansmetmij is een uitnodiging aan iedereen die van dans houdt. 

Tekst gaat door onder de afbeelding

Online programma

Dit jaar is gekozen voor een geheel digitale editie. Het online programma is gratis toegankelijk voor iedereen. Zo kun je dagelijks exclusief, online premières en dansfilms live bekijken. Dans met ons samen in dansthuis.nl en laat je in de vierde editie van het dansMuseum meenemen door crisismomenten uit het verleden en wat deze opgeleverd hebben voor de Nederlandse dans. Praat mee tijdens een nagesprek, ontmoet de makers en dansers online én waag zelf een dansje tijdens de afterparty. 

Festival de Nederlandse Dansdagen Digitaal is van 1 t/m 8 oktober

Meld je nu aan en kijk, praat en dans mee vanaf 1 oktober op het digitale podium

Bekijk het hele programma

Beleef bij Chassé de volgende dansvoorstellingen 

In het Chassé Theater geniet je elke maand van de mooiste dansvoorstellingen. Van modern tot hip hop, wij bieden het allemaal. Ook streamen wij voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks in onze cinema zalen.