Wannes Cre

medewerker participatie

Chassé Theater zoekt een medewerker participatie (24 uur)

Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants één van de grootste podia van ons land. Als maatschappelijke instelling willen wij met film en podiumkunsten bijdragen aan het geluk van alle inwoners van Breda. 

Hoe draagt een medewerker participatie daar aan bij?
Als medewerker participatie zet jij de deuren van Chassé Theater open voor de stad. Met jouw projecten en initiatieven verlaag je zoveel mogelijk drempels rondom theater- en filmbezoek. Daarnaast ontwikkel je themalijnen en contextprogrammering bij actuele thema’s die spelen in de stad en in het land zoals armoede, eenzaamheid, identiteit en culturele diversiteit. Jij verbindt ons theater aan doelgroepen, maatschappelijke instellingen en Bredase inwoners die niet vanzelfsprekend in aanraking komen met podiumkunsten en artistieke film.  

Jouw kerntaken zijn:

 • Opzetten van duurzame en structurele relaties en samenwerking met partners uit cultuur en het sociaal-maatschappelijk veld.
 • Het coördineren van onze projecten WijkJury Breda en Be Proud.
 • Initiëren van nieuwe projecten en concepten die de toegankelijkheid van theater- en filmbezoek vergroten.
 • Onze bestaande initiatieven zoals prikkelarme film, Chassé Ontmoet en Koop een kaartje voor een ander naar een volgend niveau brengen door ze onder de aandacht te brengen bij de doelgroep en samenwerkingen in de stad op te zoeken.
 • Informatie en input bij partners ophalen om vervolgens in nauwe samenwerking met je programmering en marketingcollega’s nieuwe, aansluitende projecten op te zetten.
 • Het maken van contract- en bespelingsafspraken met amateurgezelschappen. 

Wat vragen we van jou?
Jij bent een aanjager en legt gemakkelijk contacten waardoor je in staat bent een relevant netwerk op te bouwen in Breda. Verder:

 • Zoek je de samenwerking op met relevante organisaties waarbij jij de verbindende schakel bent tussen ons theater en het sociaal-maatschappelijk veld.
 • Je neemt een zelfstandige en stimulerende rol aan om kansengelijkheid in theater- en filmbezoek te bewerkstelligen door het opzetten van nieuwe activiteiten.
 • Sta je graag in contact met verschillende doelgroepen, door goed te luisteren speel je in op de verschillende behoeften van deze doelgroepen.
 • Ben je betrokken bij sociaal-maatschappelijke organisaties en welzijnswerk.
 • Deel je onze passie voor theater en/of film. 

Wat krijg je van ons?
Een boeiende en zelfstandige functie in één van de meest vooraanstaande theaters van ons land. Het Chassé Theater is een organisatie in constante ontwikkeling waarbij groei en ontwikkeling voorop staat. In deze functie ben je onderdeel van team programmering maar verantwoordelijk voor je eigen deel. Je werkt hierbij samen met veel andere afdelingen binnen het bedrijf die je enthousiast krijgt voor jouw ideeën. 

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Afhankelijk van je ervaring een bruto maandsalaris tussen €3.000,- en € 3.600,- bij een fulltime dienstverband.
 • Een contract voor 24 uur per week voor de duur van een jaar, die bij goed functioneren verlengd wordt.
 • Tijd voor tijd, wat wil zeggen dat je eventuele overuren als vrije tijd terugkrijgt.
 • Gratis toegang tot voorstellingen.

Het Chassé Theater heeft zo’n 120 vaste medewerkers en 70 vrijwilligers die samen werken aan een enorme diversiteit van activiteiten. Wij bieden een brede programmering van artistieke film tot commercieel vermaak, van jong (Bredaas) talent tot gearriveerde internationale makers. 

Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Chassé Theater wordt als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar het werk.

Word jij hier gelukkig van?
Stuur dan nu jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.