Wannes Cre

medewerker participatie

Chassé Theater zoekt een medewerker participatie (24 uur)

Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants één van de grootste podia van ons land. Als maatschappelijke instelling willen wij met film en podiumkunsten bijdragen aan het geluk van alle inwoners van Breda. 

Hoe draagt een medewerker participatie daar aan bij?
Als medewerker participatie zet jij de deuren van Chassé Theater open voor de stad. Met jouw projecten en initiatieven verlaag je zoveel mogelijk drempels rondom theater- en filmbezoek. Daarnaast ontwikkel je themalijnen en contextprogrammering bij actuele thema’s die spelen in de stad en in het land zoals armoede, eenzaamheid, identiteit en culturele diversiteit.

Jij verbindt ons theater aan doelgroepen, maatschappelijke instellingen en Bredaase inwoners die niet vanzelfsprekend in aanraking komen met podiumkunsten en artistieke film. De komende jaren is het aantrekken van meer jongeren naar ons theater een belangrijke doelstelling. Hiervoor zoek je de samenwerking op met relevante (lokale) organisaties waarbij jij de verbindende schakel bent tussen ons theater en het sociaal-maatschappelijk veld. 

Jouw kerntaken zijn:

 • Opzetten van duurzame en structurele relaties en samenwerking met partners uit cultuur en het sociaal-maatschappelijk veld waarbij je een aanjagende en stimulerende rol aanneemt om kansengelijkheid in theater- en filmbezoek te bewerkstelligen.
 • Het coördineren van onze projecten WijkJury Breda en Be Proud.
 • Initiëren van nieuwe projecten en concepten die de toegankelijkheid van theater- en filmbezoek vergroten.
 • Onze bestaande initiatieven zoals prikkelarme film, Chassé Ontmoet en Koop een kaartje voor een ander naar een volgend niveau brengen door ze onder de aandacht te brengen bij de doelgroep en samenwerkingen in de stad op te zoeken.
 • Informatie en input bij partners ophalen om vervolgens in nauwe samenwerking met je programmering en marketingcollega’s nieuwe, aansluitende projecten op te zetten.
 • Het maken van contract- en bespelingsafspraken met amateurgezelschappen. 

Wat krijg je van ons?
Een boeiende en zelfstandige functie in één van de meest vooraanstaande theaters van ons land. Het Chassé Theater is een organisatie in constante ontwikkeling waarbij groei voorop staat. Initiatief en eigenaarschap worden gestimuleerd. 

In deze functie ben je onderdeel van team programmering maar verantwoordelijk voor je eigen deel. Je werkt hierbij samen met veel andere afdelingen binnen het bedrijf die je enthousiast krijgt voor jouw ideeën. 

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een salaris conform loonschaal 6 van de cao Nederlandse Podia. 
 • Tijd voor tijd, wat wil zeggen dat je eventuele overuren als vrije tijd terugkrijgt.
 • Gratis toegang tot voorstellingen.

Het Chassé Theater heeft zo’n 120 vaste medewerkers en 70 vrijwilligers. Zij werken aan een enorme diversiteit van activiteiten. Wij bieden een brede programmering van artistieke film tot commercieel vermaak, van jong (Bredaas) talent tot gearriveerde internationale makers.
Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Chassé Theater wordt als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar zijn/haar werk

Wat vragen we van jou?
Jij bent een aanjager met een groot netwerk in Breda. Hierdoor weet je wat er speelt en kan je goed inspelen op ontwikkelingen in het sociaal-maatschappelijk veld.
Verder:

 • Kan je zelfstandig werken en toon je initiatief voor het opzetten van nieuwe activiteiten.
 • Ben je een verbinder die graag in contact staat met mensen, door goed te luisteren speel je in op de behoefte van de verschillende doelgroepen. 
 • Je hebt affiniteit met sociaal-maatschappelijke organisaties en welzijnswerk. 

Word jij hier gelukkig van?   
Stuur dan vóór 26 januari 2024 jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.