Jesus Christ Superstar

Jeangu Macrooy, Lucas Hamming e.a.
wo 10 apr 2024 tot zo 14 apr 2024
wo 10 apr 2024
tot
zo 14 apr 2024

In april 2024 komt de musical Jesus Christ Superstar naar het Chassé Theater. 

  • Beleef de voorstelling intens en dichtbij. Laat je onderdompelen en overrompelen door de vormgeving, een onvervalst concertgevoel en een unieke setting. Kies voor één van de Super Seats, waarmee je op het podium zit en waar het verhaal zich rondom je afspeelt. Kom binnen tussen de coulissen en word meegezogen in het verhaal. Bestel je ticket via best beschikbare plaatsen. Je krijgt op de avond zelf een stoel aangewezen.
    Bekijk hier uitleg van producent Albert Verlinde over de Super Seats.

Regisseur Ivo van Hove brengt een nieuwe, epische versie van de rockmusical Jesus Christ Superstar. Een verhaal voor en ván onze tijd, dat je gegarandeerd aan het denken zet. 

Bestaande uit een sterrencast met Jeangu Macrooy in de iconische rol van Jesus, Lucas Hamming als Judas en Magtel de Laat als Mary Magdalene. Alex Klaasen of Paul de Leeuw vertolkt de rol van King Herod en Edwin Jonker is Pilate. De voorstelling wordt volledig in het Engels gespeeld en gezongen. Verwacht een theaterspektakel waarin het originele Engelse repertoire van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber met live orkest ten gehore wordt gebracht.

Een verhaal van hoop
Jesus Christ Superstar gaat over een groep mensen die de wereld wil veranderen. En hoe dat eindigt in de grootste beweging ooit. Een voorstelling over aanbidding en verraad. Verheerlijking en laster. Macht en opstand. Maar vooral: een verhaal van hoop. De meer dan 20 nummers van het originele album uit 1970 vormen het fundament van deze iconische voorstelling.

Jesus Christ Superstar - Chassé Theater Breda

Onze tip voor grote groepen
Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.