Michael Flatley's

Lord of the Dance
wo 11 okt 2023 - 20:00 - 22:05
grote zaal
wo 11 okt 2023
20:00 - 22:05
Pauze 20:45
Geweest

Michael Flatley's Lord of the Dance keert na hun succesvolle tour van afgelopen november terug naar Nederland. De voorstelling is slechts in drie theaters te zien, waaronder het Chassé Theater. 

Wegens groot succes keert dé referentieshow in de Ierse dans terug voor een adembenemend totaalspektakel. Michael Flatley's Lord of the Dance maakte al indruk op toeschouwers over de hele wereld met een unieke combinatie van krachtige Ierse dans, originele muziek, boeiende verhaallijnen en sensualiteit.

Sinds de première in Dublin in 1996 was Lord of the Dance al te zien in meer dan duizend zalen wereldwijd, en woonden meer dan 60 miljoen mensen in 60 verschillende landen op alle continenten de voorstelling bij. Dit maakt de dansproductie tot één van de meest succesvolle ter wereld. Lord of the Dance blijft ongeëvenaarde lofbetuigingen ontvangen en nog steeds breekt het wereldwijd records.

Door de tijdloze en universele uitstraling is Lord of the Dance een ware legende geworden die fans keer op keer een onvergetelijke ervaring biedt.