DNA (REPRISE)

Peter Pannekoek
do 18 jan 2024 en vr 19 jan 2024
do 18 jan 2024
en
vr 19 jan 2024

Na uitverkochte voorstellingen is Peter Pannekoek terug met zijn programma DNA. Wees er snel bij voordat het te laat is. 

DNA werd lovend ontvangen door publiek en pers. Het NRC schreef: ‘Pannekoek is een van de besten, zo bewijst hij met DNA.’ ‘De cabaretier zoekt graag de grenzen op en is een ster in omdenken’, aldus De Telegraaf. ‘Grapdichter kan een voorstelling bijna niet zijn’ oordeelde de Volkskrant en het AD noemde zijn nieuwste voorstelling ‘magistraal en grenzeloos hard’. Volgens het Parool is het zelfs ‘het voorlopig hoogtepunt uit zijn carrière.’ 

Peter Pannekoek behoort tot de top van het Nederlandse cabaret. In 2021 verzorgde hij de Oudejaarsconference waarin hij met Pauperkabouter een nieuw landelijk begrip introduceerde en waarna mensen nooit meer hetzelfde naar fietsknopjes keken. Met zijn voorstelling Later was alles beter won Peter de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker. Naast het theater is Peter ook bekend van tv bij Dit Was Het Nieuws en The Roast.

Winnaar Poelifinario 2023 in de categorie Engagement!
Uit het juryrapport: "Wie dacht dat Peter Pannekoek als maker met zijn oudejaarsconference op de toppen van zijn kunnen navigeerde, had het mis: als maker durft Pannekoek wederom over zijn eigen grenzen heen te stappen, met een zinderende, gevaarlijke voorstelling als gevolg. Wat een scherpte, lef en doordachte zinsnedes smijt Pannekoek het publiek om de oren. Wat misschien wel het meest indrukwekkend is: door alle urgentie heen, spat de allergrootste liefde van het podium die Pannekoek in zich heeft: de liefde voor het theater." 

Peter Pannekoek - DNA (REPRISE) - Chassé Theater Breda

max 4 tickets per account
Per account kan je maximaal 4 tickets bestellen.

Op deze voorstellingen zijn geen kortingen van toepassing.

credits

tekst & spel: Peter Pannekoek / regie: Ruut Weissman / lichtontwerp: Marc Heinz / decorontwerp: Wikke van Houwelingen en Marloes van der Hoek / geluidsontwerp: Sebastiaan Koolhoven / kostuumontwerp: Sanne Oostervink en Dagmar Hartemink