Govert de Roos

De Hospita

Simone Kleinsma en Paul Groot
vr 22 dec 2023 tot wo 27 dec 2023
vr 22 dec 2023
tot
wo 27 dec 2023

De Hospita is een gloednieuwe musical comedy met in de hoofdrol Simone Kleinsma en Paul Groot. 

De flamboyante Madeleine Coutard was ooit een revuester met vlijmscherpe humor. Samen met haar oud-kostuumontwerper woont ze in een groot grachtenpand in Amsterdam. Wanneer ze het pand niet meer kunnen betalen, besluiten ze om kamers te verhuren. Drie jonge studenten nemen hun intrek en dit zorgt voor eigentijdse problemen en hilarische, herkenbare situaties. Madeleine krijgt te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. Maar er is meer aan de hand. Madeleine’s leven wordt opnieuw op zijn kop gezet wanneer haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt.

De Hospita neemt je mee naar het Amsterdam van nu en het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Een live orkest brengt de revue van toen, in een nieuw jasje, en laat je meevoeren door Franse songs. Een musical met humor en ontroering, over de verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde. Speciaal geschreven voor Simone Kleinsma. 

Maak je matinee bezoek compleet met een High Tea
Maak je bezoek aan de Hospita op 24 of 26 december helemaal af met een High Tea in de Brasserie. Laat je verrassen door de heerlijke hartige en zoete lekkernijen en natuurlijk onbeperkt thee voor slechts €27,50. Reserveer je tafel gemakkelijk via onze website.

Laat je verrassen tijdens het feestdagendiner
Tijdens de feestdagen kan je in de Brasserie ook terecht voor een heerlijk feestdagendiner. Laat je verrassen door het speciaal samengestelde 4 gangen diner (€47,50) met verse seizoensproducten en een feestelijk glaasje bubbels. Reserveer je tafel gemakkelijk via onze website.

Eerste optreden
Tijdens de Musical Awards traden Simone Kleinsma en Paul Groot voor het eerst op met een nummer uit De Hospita. Bekijk snel het fragment terug.

De Hospita - Simone Kleinsma en Paul Groot - Chassé Theater Breda

Onze tip voor grote groepen
Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.