Coert Buiting

BROTHERS

Ashton Brothers
za 29 jun 2024 - 20:00 - 21:30
grote zaal
za 29 jun 2024
20:00 - 21:30
Bestellen

De Ashton Brothers brengen een ode aan elkaar. Dwars door de fysieke grenzen van theater. Een reis door ruimte en tijd. In een rechte lijn naar je hart. 

Ga mee in de wereld van de Ashton Brothers. Een oneindig universum vol magie, muzikaliteit en spectaculaire acts. Een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen. 

De variété-spektakelgroep Ashton Brothers bestaat uit Friso van Vemde, Guyllaume Wibowo, Joost Spijkers, Niek Takens, Pim Muda en Timo Bakker. Van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn: over de hele wereld stonden zij in theaters met hun muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren.

⭐⭐⭐⭐⭐ "Een schouwburg op zijn kop zetten, het publiek laten schaterlachen of stil krijgen met een muzikaal hoogstandje. Al twintig jaar weten we dat theatergroep Ashton Brothers hiertoe in staat is met hun eigentijdse vorm van variété en slapstick. Maar in de nieuwe show Brothers doen ze hier tóch weer een schepje bovenop. De Ashtons zijn in absolute topvorm.” – Volkskrant 

Eén van de meest indrukwekkende nummers die de Ashton Brothers ooit hebben gemaakt.” – Parool 

De hallucinerende manier waarop de Ashton Brothers in hun nieuwste programma het publiek in vervoering brengen en naar een ander universum schieten overtreft werkelijk alles.” - Theaterkrant

Ashton Brothers - BROTHERS - Chassé Theater Breda

credits

met: Friso van Vemde, Guyllaume Wibowo, Joost Spijkers, Niek Takens, Pim Muda en Timo Bakker