Ferdy Damman

Hello Goodbye (REPRISE)

The Analogues
Reprise
vr 24 nov 2023 - 20:00 - 22:15
grote zaal
vr 24 nov 2023
20:00 - 22:15
Pauze 20:55
Geweest

Na een uitverkochte voorstelling komen The Analogues terug met hun voorstelling Hello Goodbye. Dé spectaculaire afsluiting van een periode waarin The Analogues alle studio-albums van The Beatles live reproduceerden. 

The Analogues behaalde grote successen met uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen, maar zelf nooit live uitvoerden: Magical Mystery Tour, Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band, The White Album en een combinatie van Let It Be en Abbey Road.

Met Hello Goodbye brengen ze de hoogtepunten van de zes iconisch albums. Een lastige uitdaging, maar met een fantastisch resultaat. Geniet live van de beste nummers van The Beatles. 

"Dat ging niet zonder slag of stoot," zegt musical director Bart van Poppel. "Wij spelen nu al een jaar of zeven al die geweldige nummers van The Beatles, maar we zijn ook nog steeds diehard fans. Met nogal sterke opinies over wat nou écht de sterkste nummers zijn. Met de lijst die we nu hebben ben ik het in ieder geval helemaal eens; Beatles-liefhebbers hebben nu een uitgelezen mogelijkheid om in het theater te komen kijken of ze het eens zijn met onze keuze.”