Willem van Walderveen

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte hand (6+)

REP Entertainment
di 26 dec 2023
di 26 dec 2023

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand! 

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! 

Een hartverwarmende familiemusical vol vriendschap, mooie liedjes en het volgen van je hart. Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand? Naar de boeken van Chris van Abcoude. 

⭐⭐⭐⭐ "Aanrader voor het hele gezin!" - Musicalsites

"Kindercast steelt de show in Pietje Bell-musical" - Theaterkrant

"Al bij het betreden van de zaal start de beleving" - Theaterparadijs.nl

 

REP Entertainment - Pietje Bell en de Bende van de Zwarte hand (6+) - Chassé Theater Breda

Na afloop van beide voorstellingen is er een toffe meet & greet!

Onderdeel van

credits

productiemaatschappij: REP Entertainment / producent: Rick Engelkes / cast: Michael de Roos, Anne-Fleur van der Hoeven e.a. + een wervelende kindercast! / regie: Bruun Kuijt / muziek: Fons Merkies en Laurens Goedhart / decor en kostuums: Joris van Veldhoven