Matusiak

De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen 5+ REPRISE

Meneer Monster
Reprise
wo 15 mei 2024 - 15:00 - 16:10
Koninklijke Drukkerij EM. de Jongzaal
wo 15 mei 2024
15:00 - 16:10
Geweest

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De Waanzinnige Boomhut is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Dit seizoen zet Meneer Monster samen met het Australische CDP Theatre Producers zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater gecombineerd met visuele comedy voor de hele familie dat bulkt van de energie en spelplezier. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze eerder de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel.

credits

spel: Gijs Nollen, Olaf van de Ven, Chris Koopman / regie: Liesel Badorrek / tekst: Richard Tulloch, Edward van de Vendel / origineel decor en kostuums: Mark Thompson / decor en kostuums: Jan Willem van der Schoot, Jantien Roozenburg / geluidsontwerp: Chris Koopman / technische productie: Emiel Rietvelt / techniek: Marco Kopper, Max Auer / lichtontwerp: Bart van den Heuvel