Hup Herman! (3+)

De Nationale Opera
Hoera Herfstvakantie!
zo 22 okt 2023 - 15:00 - 15:50
kleine zaal
zo 22 okt 2023
15:00 - 15:50
Geweest

Een voorleesopera voor de allerkleinsten. Hangbuikzwijn Herman houdt niet van wedstrijdjes, maar op een dag wil hij de andere dieren eens laten zien wie de snelste is. 

Hangbuikzwijn Herman houdt niet van wedstrijdjes. De kippen om hem heen wel. Elke ochtend gaat het erom wie de beste, snelste en eerste is. Op een dag is Herman er helemaal klaar mee: hij zal wel eens laten zien wie de snelste is. Alle dieren op de boerderij moedigen hem aan. Hup Herman! Maar maakt het eigenlijk wel uit of je wint of verliest?

Na een succesvolle reeks tijdens de Kindermuziekweek 2022 brengt De Nationale Opera de voorstelling Hup Herman! het land in. Acteur Harpert Michielsen en muzikant Joost Brouwer vertolken het gelijknamige, bekroonde kinderboek van Yvonne Jagtenberg op geheel eigen wijze.

De Nationale Opera - Hup Herman! (3+) - Chassé Theater Breda
Onderdeel van

credits

spel: Harpert Michielsen en Joost Brouwer / muziek: Joost Brouwer / vormgeving: Requisietenatelier Nationale Opera en Ballet / dramaturgie: Wout van Tongeren / regie adviezen: Eric Robillard / boek: Yvonne Jagtenberg / uitgeverij Gottmers Uitgevers Groep