Ferrari

Michael Mann
Laatste week
do 25 jan 2024 tot ma 19 feb 2024
do 25 jan 2024
tot
ma 19 feb 2024

Ferrari is de langverwachte nieuwe film van regisseur Michael Mann (Heat, Collateral) met in de hoofdrollen Adam Driver (Marriage Story, House of Gucci), Penélope Cruz (Parallel Mothers) en Shailene Woodley (To Catch a Killer).

De zomer van 1957 verloopt moeizaam voor ex-autocoureur Enzo Ferrari (Adam Driver): zijn autobedrijf dreigt failliet te gaan en het huwelijk met zijn vrouw Laura (Penélope Cruz) lijdt zwaar onder het gemis van hun overleden zoon Dino. Enzo zet zijn laatste hoop op één racewedstrijd: de Mille Miglia door Italië. 

Over regisseur Michael Mann

Michael Mann staat bekend om zijn bijdragen aan het misdaadgenre en wordt geprezen voor zijn kenmerkende stijlvolle manier van filmen. Hij is bekend om films als "Heat" (1995), "The Insider" (1999) en "Collateral" (2004), waarin hij complexe personages en realistische verhaallijnen combineert. Mann's films worden vaak gewaardeerd vanwege hun visuele esthetiek, gebruik van stijlvolle cinematografie, en diepgaande verkenning van morele en ethische dilemma's. Zijn invloed strekt zich ook uit tot televisie, waar hij betrokken was bij de creatie van de iconische serie "Miami Vice."

Ferrari | Chassé Cinema Breda
Regie
Michael Mann
Cast
Adam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley, Jack O’Connell, Patrick Dempsey, Gabriel Leone, Sarah Gadon
Speelduur
131 min
verwacht
do 25 jan 2024
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Onderdeel van