Kings and queens

Chassé Koor
Gastbespeling
zo 21 apr 2024 - 15:00 - 16:20
Koninklijke Drukkerij EM. de Jongzaal
zo 21 apr 2024
15:00 - 16:20
Geweest

Op 21 april 2024 brengt het Chassé Koor een spetterend concert met de titel Kings and Queens. In dit concert zingt het koor nummers van grote popsterren die we allemaal kennen. Laat je meevoeren door de nummers van o.a. Elton John, Queen, Michael Jackson en Elvis. 

Het Chassé Koor is een talentvol koor dat ontstaan is in 2016 en heeft samengewerkt met diverse bekende artiesten in het Chassé Theater. Denk aan namen als Ernst Daniël Smid, Anne-Mieke Ruyten, Laura Engel, Simone Kleinsma, André van Duin, Pia Douwes, Lone van Roosendaal, Maaike Widdershoven en Renée van Wegberg.

Het koor staat onder de inspirerende leiding van dirigent Max Smeets, die een indrukwekkende carrière heeft in de musical- en filmwereld. Hij was 16 jaar lang muziekdirecteur bij de musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, hij heeft muziek gecomponeerd voor verschillende films, en hij is de oprichter en dirigent van het strijkersensemble Maxemillecorde.

Mis dit unieke concert niet en bestel nu je kaarten voor het Chassé Koor: Kings and Queens. Het belooft een onvergetelijke avond te worden!