Animazing: Your Name (2016)

Makoto Shinkai
zo 21 apr 2024 - 16:15 - 18:10
cinema zaal 1
zo 21 apr 2024
16:15 - 18:10
Bestellen

Tijdens Animazing draait het in Chassé Cinema helemaal om anime, manga en animatie films. In samenwerking met bilbiotheek Nieuwe Veste. 

Het leven van twee jonge studenten verandert voor altijd op een dag dat het sterren regent. Mitsuha en Taki kennen elkaar niet maar op een ochtend worden ze wakker in elkaars lichaam. Deze bizarre gebeurtenis herhaalt zich op onverwachte momenten. De twee leren er mee leven en zien kans door middel van briefjes, berichten en een bijzonder teken op hun lichaam met elkaar in contact te komen.

Wanneer een komeet aan de hemel verschijnt, willen ze elkaar koste wat het kost te ontmoeten. Maar iets dat nog sterker is dan de tijd en de ruimte die hen scheidt, houdt dat tegen. Is het lot sterk genoeg om hen bij elkaar te brengen of zijn er krachten die hen voor altijd zullen verhinderen?

De Japanse anime filmmaker Makoto Shinkai (Voices of a Distant Star, 5 Centimeters Per Second) brengt opnieuw een prachtig meesterwerk over tijd en ruimte, het lot en de liefde tussen twee zielsverwanten. De megahit uit Japan werd wereldwijd een groot succes en telt momenteel als de meest succesvolle anime film waarmee Shinkai's film Studio Ghibli's Spirted Away inhaalde.

Animazing: Your Name (2016) | Chassé Cinema Breda
Regie
Makoto Shinkai
Cast
Ryunosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryo Narita
Speelduur
106 min
verwacht
zo 21 apr 2024
Taal
Japans gesproken
Ondertiteling
Nederlands ondertiteld
Onderdeel van