Was ik maar een kat

Joshua Aaron
do 10 okt 2024 - 20:30
kleine zaal
do 10 okt 2024
20:30
Bestellen

Joshua Aaron is een muzikaal genie, wereldreiziger en gek op katten. Met imposante foto’s weet hij een indringende documentaire te maken, door die beelden te voorzien van zijn filmmuziek. Met veelal instrumentale composities, filmisch, verhalend en visueel ondersteund, neemt hij je mee in zijn belevingswereld.

"Was ik maar een kat, dan kon ik het zo van me afschudden."

Geïnspireerd op verhalen uit de bestseller Reisverslag van de Kat geeft Joshua een kijkje in zijn geniale brein en gebruikt al zijn talenten om het verhaal te vertellen. Katten zijn eigengereid, doen waar ze zin in hebben en schudden van zich af wat ze niet bij zich willen dragen. Met thema’s als loyaliteit en loslaten toont Joshua een weerspiegeling van de kat en de mens. 

Was ik maar een Kat is een theatrale filmische live documentaire, bestaande uit een aaneenschakeling van schoonheid in klank en beeld en vertelt wereldse verhalen, zonder daarbij woorden te hoeven gebruiken.

Joshua Aaron
Joshua Aaron studeerde cum laude af aan het Conservatorium Rotterdam en tourt sindsdien door heel Europa in verschillende bands. Als componist voor film en theater weet hij met zijn muziek te raken of de aanwezige emotie te versterken. Zijn grote inspiraties zijn Agnes Obel & Nils Frahm.

Was ik maar een kat - Chassé Theater Breda

credits

Regie: Joshua Aaron | muziek & script: Joshua Aaron | scenografie: Elisabeth Ruijgrok