Loes Riphagen

Het kabouterboek

Vanaf2 Producties
wo 2 okt 2024
wo 2 okt 2024

In Het Kabouterboek - de voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar, kom je nóg meer te weten over kabouters. Hoe klinkt het als ze zingen(vals!), hoe ruiken ze, hoe voelt een huisbeest aan? 

In Het Kabouterboek van Loes Riphagen leer je bijna alles over de kabouter. Je komt er bijvoorbeeld achter dat kabouters tegenwoordig gewoon in de stad wonen, je leert wat een plattespullenklem is en hoe je je het beste kunt vermommen.

Marianne van Houten creëert de kabouterwereld op het podium en met een Heel Groot Kabouterboek neemt ze alle kijkers mee de fantasie in. Maar is het wel fantasie?

over Klein Amstrerdam Producties
Klein Amsterdam Producties ontwikkelt en produceert jeugdtheater. Ze bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatievelingen aan. Met artistieke teams maken ze vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd. Bekend van o.a. André het astronautje en Boer Boris is de baas.

Het kabouterboek - Chassé Theater Breda
Loes Riphagen

credits

Concept & spel Marianne van Houten | eindregie Albert Klein Kranenburg | vormgeving Gunilla Andersson | muziek Thijs Borsten | illustraties Loes Riphagen