Jaap Reedijk

Kiki Schippers met band
za 7 dec 2024 - 20:30
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
za 7 dec 2024
20:30
Bestellen

In een meeslepende explosie van prachtige liedjes en humoristische vondsten toert Kiki Schippers met band door het land.

 

Voor dit programma werd ze genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs met het nummer Tata, haar vijfde nominatie. De Volkskrant noemde het theaterconcert de perfecte vorm voor haar cabaret en NRC en Theaterkrant prezen haar liedjes. De pers was lovend:

★★★★ “Diep ontroerend” - AD 
★★★★“Naast pure cabaretliedjes toont Schippers een grote muzikale veelzijdigheid” - Volkskrant
★★★★“De vocale registers die Kiki Schippers opentrekt zijn indrukwekkend” – Parool/AD

Als hofleverancier van de beste theaterliedjes van Nederland speelt Kiki Schippers in de Champions League van de Nederlandse kleinkunst. Ze is bekend van actuele bijdrages aan het radioprogramma Spijkers met Koppen en als columnist bij Spraakmakers op NPO Radio 1. Ze combineert moeiteloos liefde en wetenschap, maatschappijkritiek en verwondering, en laat je achter met een lach op je gezicht en een brok in je keel. Een onvergetelijke avond met Kiki Schippers met Band!

Kiki Schippers - Chassé Theater Breda

credits

Band Rolf Verbaant, Pascal Voorbraak, Lennart van Dijk, Jelle Huiberts, Korné ter Steege | Regie Wilhelmer van Efferink | Techniek Nick Bek, Dylan Lukker, Boy den Boer, Yuri Schreuders | Decor Lidwien van Kempen | Kostuum Sergio Cruz La Costumeria