Jasper Suyk

The Legacy Tour

Re-play & Roméo
za 2 nov 2024 - 20:00
grote zaal
za 2 nov 2024
20:00
Bestellen

Re-Play & Roméo, de twee toonaangevende pop/R&B-groepen uit de jaren ‘90, gaan samen iets unieks neerzetten in het theater. Verwacht een show vol entertainment, passie en natuurlijk de tijdloze hits waarbij ze mooie herinneringen ophalen van toen.

De muziek van deze twee groepen is vandaag de dag nog steeds een begrip bij het grote publiek. Samen zijn ze goed voor over de 16 miljoen streams op Spotify. Deze mannen kennen elkaar langer dan dat ze muziek maken en vertellen in deze show al die mooie verhalen. Speciaal voor deze tour komt de groep Roméo na 13 jaar weer bij elkaar om samen met Re-Play een avond te bezorgen die je nooit meer vergeet!

Zeg nooit Never nooit meer want de boys are Coming Home.

over Re-Play en Romeo
Re-Play wordt gezien als een van de grondleggers van de Nederlandstalige R&B muziek. Met hun single A la Day creëerden ze een sound dat de basis vormde voor de hedendaagse, Nederlandstalige R&B en urban scene. De heren grossierden in TMF Awards, gouden en platina platen. Nu, meer dan 30 jaar later, maakt Re-Play nog steeds toffe muziek! De recente remake van Niemand met Jonna Fraser laat zien dat ze nog steeds relevant zijn in de scène.

Roméo bereikte nationaal en internationaal ongekende successen met de monsterhit Coming Home, die ervoor zorgde dat ze ook de Europese hitlijsten binnenstormden. De mannen gingen touren met N’Sync, Another Level en Boyzone. Het album Roméo kreeg in no-time de platina status. Dit alles leidde ertoe dat de groep een internationaal platencontract tekende en met de producers van onder andere The Backstreet Boys en Britney Spears aan de slag gingen om hun tweede album No way back op te nemen. 

 

The Legacy Tour - Chassé Theater Breda