Novastar

Ik Zie U Graag
ik zie u graag
zo 19 mei 2024 - 22:00
grote zaal
zo 19 mei 2024
22:00
Bestellen

Om de release van hun laatste album The Best Is Yet To Come te vieren, speelt Novastar ook een aantal intieme shows in theaters in Nederland en België. Het album is een unieke verzameling met nieuwe versies van de grootste hits en als kers op de taart ook een gloednieuw nummer.

Al jaren krijgt Joost de vraag om een verzamelalbum te maken met de grootste hits uit het repertoire. Dat zag hij nooit zitten. Het waren Mikey Rowe & Andrew Britton, een Engels producersduo waarmee Joost al een tijd mee samenwerkt, die hem overtuigden om het wel te doen.
Joost kreeg het perspectief om zijn grootste songs gewoon helemaal opnieuw op te nemen. Op de manier zoals ze in 2024 zouden moeten klinken: fris, jong en tijdloos – zoals elke Novastar song geschreven wordt. 

Maanden werd er gewerkt met een topteam van muzikanten: pianist Mikey Rowe (Noel Gallagher's High Flying Birds), gitarist Andy Britton (Top Gear soundtracks), gitarist Skin Tyson (Robert Plant), drummer Keith Prior (David Gray) en bassist Erik Rademakers (Selah Sue).

Het album heeft een live-feel gekregen. En het werd zelfs zo goed, dat Joost zijn kinderdroom in vervulling kon laten gaan en in de befaamde “Studio 2” van de Abbey Road Studios zijn album kon opnemen. Novastar in Abbey Road. De cirkel is rond. 

Onderdeel van