Johan Jacobs

Het Concert

Kommil Foo
za 18 jan 2025 - 20:30
Koninklijke Drukkerij EM. de Jongzaal
za 18 jan 2025
20:30
binnenkort in verkoop

Tijd voor muziek! Kommil Foo mét band! Tijd voor 2 broers die avond aan avond hun duivels ontbinden en doen waar ze goed in zijn: zingen alsof hun leven er van af hangt! 

Met een paar welgemikte woorden een zaal laten bulderen van het lachen, om dan, met één blik, één noot, één minuscuul gebaar, diezelfde zaal muisstil te krijgen. 

Dat ook.

Mich en Raf Walschaerts met een splinternieuwe plaat onder de arm en een handvol virtuoze muzikanten in hun achterzak. De hits, maar ook veel nieuw werk. Veel nieuw werk maar ook de hits.

over Kommil Foo
Raf Walschaerts (Essen, 1965) en Mich Walschaerts (Essen, 1969): De vlaamse broers staan al sinds 1987 samen op het podium, in 1988 maken zij hun eerste voorstelling: Ballade. In 1992 winnen de broers het Camaretten festival en een jaar later volgt ook de bekendheid in eigen land door hun optreden in het televisieprogramma Morgen Maandag waarin zij satirische en spitsvondige sketches opvoeren. Sindsdien tourt Kommil Foo met succes langs de Vlaamse en Nederlandse theaters met unieke voorstellingen: hilarisch, ontroerend en van een grote muzikaliteit. Cabaret? Kleinkunst? Concert? Inderdaad!

Kommil Foo Het Concert - Chassé Theater Breda