All Inclusive: L'arche de Noé (special event)

Bryan Marciano
di 14 mei 2024 - 19:00 - 20:55
cinema zaal 3
di 14 mei 2024
19:00 - 20:55
Geweest

All Inclusive is queer cinema, gecureerd door Luuk van de Ven. Bekijk alle vertoningen.

Deze vertoning is inclusief introductie en nagesprek.

Een vereniging verwelkomt jonge LGBT-mensen die door hun families op straat worden gezet. Achter de schijnbare komedie, excessen, de wens om zichzelf te laten gelden, verbergen zich gebroken levens. Ze hebben allemaal dit woedende verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Hier hebben ze zes maanden de tijd om een baan, een huis te vinden en zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Een race tegen de klok waarin Noëlle, die de vereniging leidt en Alex, die haar helpt bij haar missie, worden ook verwezen naar hun eigen gebreken en stellen zich vragen over hun motivaties om anderen te helpen.

Met All Inclusive tonen we films van queer makers en over queer onderwerpen. Dit programma wordt gecureerd door Luuk van de Ven (oprichter van draghouse House of Salvia en podcasthost bij Queerapie), die te weinig representatie ziet voor de queer community in films. Met All Inclusive wil hij een inclusieve ruimte creëren waar je op een laagdrempelige manier films kunt kijken en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Iedereen is welkom!

Programma
19:00 Inleiding door Luuk van de Ven
19:10 Vertoning film
21:00 Nagesprek in de foyer met een drankje 

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door COC Breda-Tilburg
Het COC is de oudste nog bestaande LHBTI-organisatie. Het COC Tilburg-Breda en omgeving is een van deze twintig regionale verenigingen. Het COC Tilburg-Breda wil haar bijdrage leveren door zich in te zetten voor het verkrijgen, behouden en verbeteren van sociale acceptatie op lokaal niveau. Dit om een stevig fundament te geven voor wereldwijde sociale acceptatie.

All Inclusive: L'arche de Noé (special event)
Regie
Bryan Marciano
Cast
Finnegan Oldfield, Valérie Lemercier, Fehdi Bendjima
Speelduur
105 min
verwacht
di 14 mei 2024
Taal
Frans gesproken
Ondertiteling
Nederlands ondertiteld