All Inclusive: Cloudburst (special event)

Thom Fitzgerald
di 11 jun 2024 - 19:00 - 20:55
cinema zaal 1
di 11 jun 2024
19:00 - 20:55
Bestellen

All Inclusive is queer cinema, gecureerd door Luuk van de Ven. Bekijk alle vertoningen.

Deze vertoning is inclusief introductie en nagesprek.

Dot en Stella zijn een opmerkelijk lesbisch koppel. Zij zijn al 31 jaar samen en zijn er voor elkaar geweest in voor- en tegenspoed. Nu zijn ze in de zeventig en Stella is hardhorend en Dot is praktisch blind. Dotts preutse kleindochter, Molly, beslist dat de beste plek voor Dot een verpleeghuis is dat in alle benodigdheden zal voorzien. Dit dwingt Stella en Dot om een gedurfde beslissing te nemen: zij zullen hun woonplaats verlaten en op weg gaan naar Canada, waar het homohuwelijk legaal is. Onderweg nemen een jonge lifter mee, Prentice.

Met All Inclusive tonen we films van queer makers en over queer onderwerpen. Dit programma wordt gecureerd door Luuk van de Ven (oprichter van draghouse House of Salvia en podcasthost bij Queerapie), die te weinig representatie ziet voor de queer community in films. Met All Inclusive wil hij een inclusieve ruimte creëren waar je op een laagdrempelige manier films kunt kijken en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Iedereen is welkom!

Programma
19:00 Inleiding door Luuk van de Ven
19:10 Vertoning film
21:40 Nagesprek in de foyer met een drankje 

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door COC Breda-Tilburg
Het COC is de oudste nog bestaande LHBTI-organisatie. Het COC Tilburg-Breda en omgeving is een van deze twintig regionale verenigingen. Het COC Tilburg-Breda wil haar bijdrage leveren door zich in te zetten voor het verkrijgen, behouden en verbeteren van sociale acceptatie op lokaal niveau. Dit om een stevig fundament te geven voor wereldwijde sociale acceptatie.

All Inclusive: Cloudburst (special event) | Chassé Cinema Breda
Regie
Thom Fitzgerald
Cast
Brenda Fricker, Olympia Dukakis en Kristin Booth
Speelduur
88 min
verwacht
di 11 jun 2024
Taal
Engels gesproken
Ondertiteling
Nederlands ondertiteld
Onderdeel van