Face the Future

Hans Klok
vr 20 dec 2024 tot do 26 dec 2024
vr 20 dec 2024
tot
do 26 dec 2024

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok maakt zijn terugkeer op het podium met een spectaculaire nieuwe show: Face the Future. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality, nodigt hij je uit om samen met hem een ongelooflijke magische reis door de tijd te maken. 

Magic Seats
Bestel Magic Seats en voeg een vleugje éxtra magie toe. Deze speciaal geselecteerde stoelen zijn niet alleen de beste plekken in de zaal, ook krijg je na afloop toegang tot de exclusieve meet & greet met de échte Legend of Magic.
Onder het genot van een hapje en drankje krijg je de mogelijkheid om die al jaren brandende vraag te stellen én dit moment met Hans Klok voor de eeuwigheid vast te leggen. Magie was nog nooit zo dichtbij.

over de voorstelling
Het verhaal begint met Hans Klok die een online avatar creëert als oplossing voor de uitdagingen van een illusionist in 2024. 

Echter, deze digitale dubbelganger ontwikkelt al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans Klok te zijn. Als dit zelfstandig denkende wezen steeds meer macht vergaart, begint het de wereld van Hans Klok stukje bij beetje over te nemen. De enige manier waarop Hans dit proces kan stoppen is zijn digitale alter ego door de tijd te achtervolgen totdat het een fysieke vorm aanneemt en eindelijk kan worden verslagen. 

Face the Future vertelt een verhaal over het onder ogen zien van jezelf, wat er gebeurt wanneer mens in conflict komt met technologie en een blik op de menselijke kant van Hans Klok. 

Maar bovenal is het een spectaculaire familieshow zoals de wereld nog nooit heeft gezien.  

Hans Klok - Face the Future | Chassé Theater Breda

onze tip voor grote groepen
Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.