Corne van der Stelt

De Bingo Show

Maartje & Kine
do 8 mei 2025 - 20:30
kleine zaal
do 8 mei 2025
20:30
binnenkort in verkoop

Na vier theatershows en een winterspektakel gaan Maartje en Kine terug naar de kern: BINGO. Het leven is een loterij: je kunt geluksnummers trekken of het ongeluk treffen - en niemand die het van tevoren weet. Wat je wél zeker weet: vanavond kijk je naar een muzikale bingoshow met oude en nieuwe nummers uit het rijke repertoire van deze multi-instrumentalisten. 

Moeiteloos leiden Maartje en Kine je van Brahms naar beatbox, van Franz Schubert naar Frans Bauer. Ondertussen houden ze meer muzikale ballen in de lucht dan de bingomachine uitspuwen kan. Verwacht een warmbloedig liedjesprogramma over grote (verloren) liefdes, hartstochtelijke dagdromen maar ook met kolderieke meezingers. En heb je de ballen verstand van muziek, dan zijn er altijd nog begerenswaardige prijzen te winnen! Wat zal het worden: een reis naar Ibiza of een doos kapotte gloeilampen?

over Maartje en Kine
Dit duo blinkt uit in de combinatie van klassieke én hypermoderne muziek. Hun voorstellingen zijn humoristisch én ontroerend. Virtuoos én verrukkelijk plat. Samen spelen ze meer dan twintig instrumenten, waaronder de banjo, viool, piano, accordeon, balalaika, zingende zaag, autoharp en neusfluit. 

Je kunt deze podiumbeesten kennen van hun NTR-documentaire over hun roadtrip naar Noorwegen in coronatijd. Maartje en Kine zijn fameus voor hun Miniconcerten voor Alleenstaanden en hun tv-optredens bij onder andere Top 2000 a gogo en Tijd voor Max. Ook traden ze op voor de popliefhebbers op Lowlands, Zwarte Cross en Paaspop.