Jouk Oosterhof

Het volle leven

Johan Goossens
do 22 mei 2025 - 20:30
kleine zaal
do 22 mei 2025
20:30
binnenkort in verkoop

Eigenlijk zou je iedere dag volmondig ‘JA!’ moeten zeggen tegen het leven. Opstaan en er iets van maken. Na zijn ervaringen in het onderwijs, de darkroom en aan een ziekenhuisbed, vertelt Johan Goossens kleurrijk in welke werelden hij nu weer is gedoken. 

Zo volgde Johan een opleiding alternatieve therapie en dronk hectoliters sterrenmix. Tegelijk rolde hij in een bestuursfunctie bij een bedrijf en herkende zichzelf al snel niet meer terug. Met zakelijke stem brengt hij punten in op vergaderingen en ‘s nachts stuurt hij passief-agressieve mailtjes met ‘Het heeft me verbaasd dat..’. Zo slaat hij zich dapper door het bestaan, al voelt hij nog steeds de neiging onder de dekens te willen schuilen. Een nieuwe show met mooie liedjes, gênante grappen en verhalen uit het volle leven. 

over Johan Goossens
Johan Goossens is cabaretier, schrijver en (voormalig) docent. Hij toerde met verschillende succesvolle soloprogramma's door het land en werd voor het liedje Briefje uit zijn vorige show genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2022. Je zou hem ook kunnen kennen van de De slimste mens en Wie is de Mol