Moon Saris

Raketje

Het Ministerie van Onverrichter zake
zo 1 jun 2025 - 11:00
kleine zaal
zo 1 jun 2025
11:00
binnenkort in verkoop

Raketje gaat over een man die een raket bouwt. Van 1000 colaflessen die hij heeft leeggedronken. Omdat hij naar de maan wil, maar ook omdat hij naar de maan moet.

Zijn vriend Roger is vooruitgegaan en is om één of andere reden niet in staat om terug te keren. Roger moet worden gered. In een hele volle knutselkamer droomt de man zichzelf en het publiek naar die maan toe. Omdat je groot moet dromen als je heel klein bent.

over de maker
Het Ministerie van Onverrichter zake is een piepklein, Amsterdams, jeugdtheater gezelschap met grote idealen, dat bestaat uit Niek van der Horst en Danielle Wagenaar. Bij ieder nieuw project worden zij bijgestaan door verschillende gasten die bevlogen makers, spelers, muzikanten etc. zijn en die, net als zij, de behoefte voelen contact te maken met jonge mensen door kunst.
In samenwerking met deze verschillende gasten maken zij humoristisch, ontregelend en energiek theater over alles wat belangrijk is in het leven of wat het leven belangrijk maakt.

credits

spel: Niek van der Horst / regie: Danielle Wagenaar / regieadvies en vormgeving: Moniek Merkx / co-producent: 2turvenhoog