The Show

Popkoor Prestige Breda
gastbespeling
za 1 jun 2024 - 20:30 - 22:30
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
za 1 jun 2024
20:30 - 22:30
Pauze 21:15
laatste tickets

Kom en ervaar The Show van Popkoor Prestige Breda! Een adembenemende muziekervaring op zaterdag 1 juni in het Chassé Theater in Breda. Onder leiding van dirigent Paul van Gorp brengt Popkoor Prestige Breda een dynamische selectie van het nieuwste in popmuziek, uitgevoerd in prachtige drie- en vijfstemmige uitvoeringen.

Mis deze unieke kans niet om Popkoor Prestige Breda in actie te zien. Of je nu een liefhebber bent van popmuziek of gewoon een avond uit zoekt die anders is dan alle anderen, 'The Show' belooft een ervaring te worden die je nog lang zal bijblijven.

Wat kun je verwachten?

  • Schitterende lichteffecten die de zaal tot leven wekken.
  • Oogstrelende visuals die elke noot begeleiden.
  • Een live band versterkt met eerder opgenomen instrumentale tracks voor een volle, rijke sound.
  • De getalenteerde dansers van Creating Art Productions geven prachtige én professionele gastoptredens

Popkoor Prestige Breda is een spetterend pop- en show koor, met een repertoire dat bestaat uit de nieuwste pophits, die je nu op de radio hoort. Popkoor Prestige is onderdeel van Prestige Vocal Groups, de grootste korenorganisatie met 29 koren door het hele land. Behalve Popkoor Prestige bestaat Prestige Vocal Groups uit Popkoor Première, Hét ROCKkoor en Popkoor Prestige PRO. Meer informatie over Popkoor Prestige Breda vind je hier.

Koop nu je kaarten en verzeker jezelf van een plaats bij deze onvergetelijke avond!