Saman Amini’s Onaantastbaar

Black Sheep Can Fly
za 22 mrt 2025 - 20:30
kleine zaal
za 22 mrt 2025
20:30
binnenkort in verkoop

Na het succes van eerdere werken zoals Saman Amini’s Integratieplan, A Seat At The Table en Samenloop van Omstandigheden betovert veelgeprezen theatermaker en muzikant Saman Amini opnieuw met Onaantastbaar

Onaantastbaar is een muzikale cabaretvoorstelling met Nederlandstalige songs van zijn langverwachte album. In Onaantastbaar legt Saman zijn ziel bloot in een show waarin muziek, cabaret en verhaal moeiteloos samensmelten tot een adembenemende ervaring over zijn reis weg uit depressie. 

Onaantastbaar doorbreekt een van de grootste taboes van onze tijd: depressie en de verwoestende impact ervan. Puttend uit zijn eigen ervaringen nodigt Saman het publiek uit om zowel hun eigen worstelingen als die van de medemens te omarmen en het taboe rondom depressie te doorbreken. Verrijkt met indringende videokunst en ondersteund door drie virtuoze muzikanten, onder wie de veelzijdige Martin Verheesen, verweeft Onaantastbaar rauwe en kwetsbare songs uit diverse muziekgenres, van conscious hiphop tot aan pop. Saman spreekt, rapt en zingt taal die recht uit het hart komt. 

Black Sheep Can Fly opereert als productiehuis op het gebied van film, muziek en theater. Met een grote diversiteit aan projecten drukt Black Sheep Can Fly op pijnpunten in de maatschappij en laat hiermee zien dat de waarheid net zo complex is als de mens. 

credits

concept, muziek, tekst en spel: Saman Amini / muziek en muzikale begeleiding: Martin Verheesen / regieteam: Jip Vuik, Saman Amini, Nima Mohaghegh / artistiek adviseur, eindregie poppodia: Jeek ten Velden / tekstcoach: Geert Lageveen & Nima Mohaghegh / decorontwerp en kostuumontwerp: Dieuweke van Reij / lichtontwerp: Stefan Dijkman / regie Illustratie: Colin Huijser / grafisch ontwerp publiciteitsbeeld: Tom Jager / productie: Rugiero Vitalis / zakelijke Leiding: Marijn Vegter / producent: Black Sheep Can Fly in coproductie met Paradiso Melkweg Productiehuis / mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten, Amsterdamse Fonds voor de Kunsten en De Versterking