Kurt Van der Elst

ALLES is niet perfect

hetpaleis/ Mokhallad Rasem
zo 18 mei 2025 - 15:00
kleine zaal
zo 18 mei 2025
15:00
binnenkort in verkoop

Voor ALLES is niet perfect brengt Mokhallad Rasem een bijzondere cast samen van spelers met uiteenlopende leeftijden.  

Hey, laat je niets wijsmaken.
Fouten hoef je helemaal niet te vermijden.
Ook al wordt vaak het tegenovergestelde beweerd.
Laat het voor eens en altijd duidelijk zijn: fouten zijn er om gemaakt te worden.
Fouten zijn fijn. Fauten zijn fun.
Nee serieus, wij geloven dat je door dingen fout te doen nieuwe mogelijkheden ontdekt. En schoonheid zelfs. 

De cast bestaat uit een jonge circusartiest die meesterlijk kan jongleren, maar die vragen heeft over het leven. Een actrice die theaterprijzen won en al veel van het leven heeft gezien. Een speler met een baard en een grote verbeelding. Een klein meisje met een nog grotere verbeelding. Een ander meisje dat prachtig danst. Ze hebben het over de fouten die ze maken. En over zoveel andere dingen. Zo zetten ze de deur open naar een poëtische, maar eigenzinnige wereld, zoals we die zo goed kennen uit het werk van Rasem.

over Mokhallad Rasem
Mokhallad groeide op in Bagdad, maar woont sinds 2005 in België. Hij was jarenlang huisartiest in het Toneelhuis. In hetpaleis werkte hij meermaals samen met jongeren en kinderen. 

credits

regie: Mokhallad Rasem / van en met: Jes Rottiers, Zoë Van den Hulle, Jason Van Lith, Katelijne Verbeke, Mokhallad Rasem / dramaturgie: Koen Haagdorens, Jenne Van daele / regie-assistentie: Mayte Martin Diaz / scenografie: Mokhallad Rasem, Dirk De Hooghe / kostuum: Nushi Lambreva / maskers: Vick Verachtert / algemene productie en coaching kinderen: Jenne Van daele / technische productie en tourmanagement: Evelien Vanden Boer / toneelmeester: Joram Demeyer / lichttechniek: Dirk De Hooghe / klanktechniek: David Fernandez Trancon / klankconcept: Bob Hermans / decor: Fati Ben Azouz, Danny Havermans, Bruno Herzeele, Thibaut Hutsebaut / productionele en technische realisatie: hetpaleis / met steun van: de taxsheltermaatregel van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka Pictures