Menno Bouma

Klapstoelkabaret

Marie Koet & Tim Kroezen
zomerprogrammering
do 1 aug 2024 - 20:00
Op locatie
do 1 aug 2024
20:00
Bestellen

Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een avond Klapstoelkabaret. Deze zomer toert het mobiele podium opnieuw langs bijzondere plekken in Breda. Ervaar het festivalgevoel met intieme voorstellingen in de buitenlucht, vanaf je eigen stoel.

Op donderdag 1 augustus treden Marie Koet en Tim Kroezen voor je op. Vergeet alvast niet je eigen stoel mee te nemen!

Marie Koet
Ze studeerde cum laude af in de filosofie en is zich daarna volledig op comedy gaan storten. Ze werd door de Volkskrant uitgeroepen tot één van de comedy-talenten van 2024, en is sinds 2022 verbonden aan Comedyclub Haug in Rotterdam. Eerder stond ze op Lowlands met een solovoorstelling en speelde al dubbelprogramma’s met onder anderen Kim Schuddeboom en Daniël Arends. Dagblad Trouw noemde haar "een koningin van de zelfspot". Ook schreef Marie teksten voor De Speld en het satirische tv- programma Plakshot.

Tim Kroezen
Kroezen is een echte bèta liefhebber. Hij haalde een Bachelor Life Science en een MSc Energy Science, werkte in Supply Chain, werd daarna Consultant en is nu Comedian. En met succes. In 2022 won Tim de juryprijs van Groninger Studenten Cabaret Festival, deed hij mee aan het BNN Vara programma Ik Ga Stuk en won hij verschillende cabaretprijzen. In 2024 stond hij in de finale van het Leids Cabaret Festival. “Tim is een slimme denker, die je geregeld op het verkeerde been zet”, aldus de jury van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Cabaret.nl zegt "Tims grappen zijn slim, origineel, leuk en doorspekt met zelfspot. Het is een zoektocht naar zijn identiteit, met humor als copingmechanisme."

Klapstoelkabaret | Chassé Theater Breda
Maarten Corbij