St. Joost Graduation Show: Beleving van een andere wereld

Marit Habing, Danny van Ravesteijn, Indya Suer, Vera Croonen, Vincent van der Laken
wo 26 jun 2024 - 19:00 - 21:00
kleine zaal (theater- en filmzaal)
wo 26 jun 2024
19:00 - 21:00
Bestellen

Het Chassé Theater biedt een podium aan jonge theater- en filmmakers uit Breda. Met trots zijn wij samenwerkingspartner van St. Joost. Ieder jaar krijgen de studenten een unieke kans om hun afstudeerfilm te vertonen op het grote doek van Chassé Cinema. Bekijk alle vertoningen.

Het filmblok Belevingen van een Andere Wereld duikt diep in de complexiteit van de menselijke psyche en de verschillende manieren waarop we de wereld ervaren en uiten.

Just Mute onthult de seksistische uitdagingen waarmee vrouwen in de online gamewereld worden geconfronteerd. In Greedy Curiosities jaagt de nieuwsgierige Jack, gedreven door totale hebzucht, naar de controle over zijn eiland, totdat hij ontdekt dat de ware rijkdom elders ligt. Scherven van de Zon neemt je mee in een wereld waarin de lijnen tussen realiteit en perceptie vervagen, en vertelt het verhaal van Selena, een jonge vrouw die kampt met de turbulente gevoelswereld van een persoon met borderline persoonlijkheidsstoornis. In andere woorden biedt een subjectieve kijk op een avond uit het leven van Cass, een jonge vrouw met ongediagnosticeerd autisme, terwijl ze worstelt met overweldigende prikkels en nieuwe ervaringen. Tot slot verkent Breakbeat de waanzinnige innerlijke wereld van een geïsoleerde jongen, waar verbeelding en realiteit in elkaar overvloeien. Elke film in dit blok biedt een diepgaande verkenning van de menselijke geest en de diverse manieren waarop de wereld op ons overkomt.

Just Mute - Marit Habing (20 min)
Greedy Curiosities - Danny van Ravesteijn (10 min)
Scherven van de Zon - Indya Suer (32 min)
In andere woorden - Vera Croonen (25 min)
Breakbeat - Vincent van der Laken (8 min)

Regie
Marit Habing, Danny van Ravesteijn, Indya Suer, Vera Croonen, Vincent van der Laken
Speelduur
120 min
verwacht
wo 26 jun 2024
Onderdeel van
St. Joost Graduation Show: Beleving van een andere wereld