Mad Max: Fury Road @ Stadspark 't Zoet (Sunset Cinema)

George Miller
ZOMERPROGRAMMERING
vr 23 aug 2024 - 20:45 - 22:55
Op locatie
vr 23 aug 2024
20:45 - 22:55
Bestellen

Heb jij ook weer zo'n zin om films te kijken met de ondergaande zon op de achtergrond? Sunset Cinema, dé buitenbios van Breda, is dit jaar terug op 10 unieke locaties. Bekijk alle data hier.

Deze film speelt zich af in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen. Max, een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa, een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd.

Op steenworp afstand van het station ligt een terrein van 46 voetbalvelden groot, waar tot 2005 suiker werd geproduceerd. Daarom dat het nu ’t Zoet heet. Een deel van het terrein is ingericht als een park. In de voormalige ‘bietenbak’ aan de Markkade is 6.000 ton strandzand gestort, waardoor een soort Amphitheater is gecreëerd. Kom in deze bijzondere setting genieten van buitenfilm. Reserveer snel je tickets!

Sunset Cinema | Chassé Cinema Breda
Regie
George Miller
Cast
Tom Hardy, Nicholas Hoult en Charlize Theron
Speelduur
120 min
Taal
Engels gesproken
Ondertiteling
Nederlands ondertiteld

adres Stadspark 't Zoet
Markkade 43, 
4815 HJ Breda