Horecamedewerker (parttime)

Wil jij een baan in de horeca waar je kunt werken in een leuk team op een unieke plek? Dan rollen wij vanaf september de rode loper voor je uit!

Het Chassé Theater in Breda is één van de grootste podia van ons land. Het theater bedient een omvangrijk en breed publiek in Zuidwest-Nederland, waaronder de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreiken en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van! 

Hoe draagt een horecamedewerker daar aan bij?

De functie van horecamedewerker bij Chassé Theater is veelzijdig en afwisselend waarin jij jouw horeca passie kwijt kunt. Het ene moment zorg je voor een vlekkeloos diner voor de gasten in ons restaurant en de dag daarop sta je te knallen achter de bar tijdens de pauze van een voorstelling.

Jij verrijkt de beleving van alle Chassé bezoekers: je ontzorgt ze, laat ze genieten en overtreft hun verwachtingen. Je voelt aan wat de behoeften van de bezoekers zijn en weet hier goed op in te spelen door ze bijvoorbeeld te adviseren welke wijn passend is bij hun gerecht. Zo maak je van elke bezoeker onze gast zodat deze gelukkig naar huis gaat.

Als horecamedewerker werk je op verschillende plekken in ons theater:

 • In het restaurant bedien je onze gasten die komen genieten van een lunch, diner of borrel.

 • Tijdens een evenement serveer je drankjes en hapjes uit of sta je achter de bar.

 • In de foyer sta je achter de bar en zorg je ervoor dat onze bezoekers op tijd hun drankje krijgen.

 • Werk je in de gaderobe dan heet je onze bezoekers welkom en neem je de jas aan.

Wat krijg je van ons?

Als horecamedewerker kom je terecht in een gezellig en veelzijdig team van collega’s waar werkplezier voorop staat. Wij delen de grote liefde voor theater en cultuur. Gastvrijheid en betrokkenheid zijn belangrijk binnen het team. De mix van karakters is divers, jij bent met jouw enthousiasme meer dan welkom.

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een contract voor 16 – 28 uur per week.

 • Een bruto uurloon tussen de € 12,70 en € 14,24 conform salarisschaal 2 van de cao Nederlandse Podia en afhankelijk van jouw werkervaring.

 • Hier boven op een onregelmatigheidstoeslag van 8% over ieder gewerkt uur.

 • Tijd voor tijd, dat wil zeggen dat je bij overuren later wat extra vrije tijd terugkrijgt.

 • Gratis toegang tot voorstellingen.

Het Chassé Theater onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en streeft naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Chassé Theater wordt als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar zijn/haar werk. Van werken bij Chassé Theater word je gelukkig!

Wat vragen wij van jou?

Jij bent iemand die vol enthousiasme bij wil dragen aan de optimale beleving van onze bezoekers. Je biedt net dat stukje extra service aan onze bezoekers en haalt hier voldoening uit.

Verder:

 • Ben jij op en top gastvrij.

 • Ben je enthousiast en doe jij je werk altijd met een lach.

 • Heb je al wat ervaring in de horeca.

 • Ben je flexibel inzetbaar, werken in de weekenden en avonden hoort erbij.

 • Deel je onze passie voor theater.

Word jij hier gelukkig van? Stuur dan nu jouw sollicitatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een e-mailbericht naar pz@chasse.nl.