keukenmedewerker

Het Chassé Theater is op zoek naar een keukenmedewerker (24-36 uur per week)

Wat ga je bij ons doen?
Als keukenmedewerker zorg je ervoor dat de mise-en-place en dagelijkse keukenuitvoering goed verloopt voor de gasten van Chassé én passanten die ons restaurant komen bezoeken. Je bent op dag basis operationeel verantwoordelijk voor de keuken en je komt met ideeën om ons culinaire aanbod verder te ontwikkelen. Daarnaast tref je de noodzakelijke voorbereidingen en borg je de manier van presenteren en serveren van de gerechten en bites. Je draagt bij aan een optimaal inkoopproces via de leveranciers van de benodigde producten en je zorgt voor het (mede) borgen van de kwalitatieve én financiële doelstellingen.  

Wie ben jij?
Het spreekt voor zich dat jij de weg weet binnen een keuken. Je bent gedreven, communicatief sterk en hebt een passie voor alles wat met eten te maken heeft. Verder:

  • Heb je een MBO werk- en denkniveau en enkele jaren relevante werkervaring binnen een keuken.
  • Ben je ondernemend ingesteld en gast- en servicegericht.
  • Ga je planmatig te werk en verlies je niet snel het overzicht.
  • Ben je flexibel inzetbaar, in zowel werktijden als werkzaamheden.
  • Vind je het leuk om samen met een team te streven naar het best mogelijke resultaat.

Wie zijn wij?
Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van! 

Wat wij bieden:
Als keukenmedewerker ben je onderdeel van een gedreven team met een grote diversiteit aan collega’s. Daarnaast krijg je bij ons:

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2000,- en € 2400,- op fulltime basis, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Een onregelmatigheidstoeslag van 8% over ieder gewerkt uur.
  • Tijd voor tijd uren, dat wil zeggen dat je voor extra uren er later vrije tijd voor terug krijgt.
  • Gratis toegang tot voorstellingen.

Chassé Theater wordt als organisatie door de medewerkers beoordeeld wordt met een 8, van werken bij Chassé Theater word je gelukkig!  

Code Culturele Diversiteit 
Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken.   

Word jij hier gelukkig van?  
Stuur dan vóór 9 mei jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een e-mailbericht naar pz@chasse.nl.