keukenmedewerker

Het Chassé Theater is op zoek naar een keukenmedewerker (24-36 uur per week)

Wat ga je bij ons doen?
Koken! Als keukenmedewerker zorg jij voor de lekkerste gerechten en bites voor de gasten van Chassé én passanten die ons restaurant komen bezoeken. Samen met diverse collega koks zijn jullie verantwoordelijk voor de keuken en kom je met ideeën om onze gerechten verder te ontwikkelen. Je zorgt voor de noodzakelijke voorbereidingen en je borgt de manier van presenteren en serveren van de gerechten en bites. Wij hebben een open keuken waardoor je zelf ook in contact staat met onze gasten.

Kortom; een zelfstandige functie waarin jij jouw passie voor koken kwijt kunt! 

Wie ben jij?
Het spreekt voor zich dat jij de weg weet binnen een keuken. Je bent gedreven en hebt een passie voor alles wat met eten te maken heeft. Verder:

  • Heb je enkele jaren relevante werkervaring binnen een keuken of in de catering.
  • Ben je communicatief sterk en gast- en servicegericht.
  • Ga je planmatig te werk en verlies je niet snel het overzicht.
  • Ben je flexibel inzetbaar, in zowel werktijden als werkzaamheden.
  • Vind je het leuk om samen met een team te streven naar het best mogelijke resultaat.

Wie zijn wij?
Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van! 

Wat wij bieden:
Als keukenmedewerker ben je onderdeel van een gedreven team met een grote diversiteit aan collega’s. Daarnaast krijg je bij ons:

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2100,- en € 2400,- op fulltime basis, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Een onregelmatigheidstoeslag van 8% over ieder gewerkt uur.
  • Tijd voor tijd uren, dat wil zeggen dat je voor extra uren er later vrije tijd voor terug krijgt.
  • Gratis toegang tot voorstellingen.

Chassé Theater wordt als organisatie door de medewerkers beoordeeld wordt met een 8, van werken bij Chassé Theater word je gelukkig!  

Code Culturele Diversiteit 
Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken.   

Word jij hier gelukkig van?  
Stuur dan direct jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een e-mailbericht naar pz@chasse.nl.