aanbod basisonderwijs

Theater en film vormen een venster op de wereld, het geeft stof tot nadenken of is een ontspannende vlucht uit de werkelijkheid. Het kan ontroeren, verwarren of irriteren, maar bovenal hebben theater- en filmvoorstellingen het vermogen om je mee te nemen naar een andere wereld.

Het is met theater- en filmbezoek net als met alles wat je voor het eerst doet: hoe meer je er van weet, hoe leuker het wordt. Door te ontdekken en te beleven, in welk genre dan ook, kun je je blijven(d) verwonderen! 

mix & match 

Veel activiteiten zijn uit te breiden, op maat te maken of voor uw groep leerlingen exclusief te organiseren. Van een sprankelende muziekworkshop, een boeiende workshop bij film, een wervelende dansworkshop tot een indringende toneelworkshop: alles is mogelijk. Een workshop gaat in de meeste gevallen in combinatie met een bezoek aan een voorstelling of film in het Chassé Theater. Stel uw eigen programma samen of kies uit ons bestaande aanbod. En mocht u daarbij advies willen, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

workshops

Wij adviseren u graag over een theater- of filmworkshop op maat. Groep 4 t/m 8.

besloten filmvoorstellingen

We bieden de mogelijkheid klassikaal een film naar keuze te bezoeken. Groep 1 t/m 8. 

theaterspelen.nl

Maak op speelse wijze kennis met het werk achter de schermen van het theater. Groep 5 t/m 8. 

theatertochten

Een leerzame rondleiding langs alle facetten van het theater waarnaast luisteren ook het actieve vermogen van de kinderen wordt aangesproken. meer info

besloten schoolvoorstelling

De Toverfluit is een spannende opera over Mozart! meer info

Chassé Klassefilm

Ga met de klas naar de film! Chassé Cinema biedt een aantal speelfilms van hoge kwaliteit aan voor groep 3 en 4 met een uitgebreid verdiepend programma. meer info

Kort Filmpoule 

Korte Filmpoule is een programma met animatiefilms voor leerlingen uit het basisonderwijs.

Groep 7/8 docufestival 

De documentaire staat centraal! meer info

Wij denken graag met u mee.

contact