Helen Maybanks

Message In A Bottle

Choreografie door Kate Prince - Gebaseerd op de muziek van Sting
wo 29 nov 2023 tot zo 3 dec 2023
wo 29 nov 2023
tot
zo 3 dec 2023

Message In A Bottle is het nieuwste meesterwerk van de baanbrekende choreograaf Kate Prince en is gebaseerd op de legendarische muziek van Sting. Met een mix van dansstijlen en adembenemende atletische bewegingen, vertelt Message In A Bottle een hartverscheurend verhaal over menselijkheid en hoop. 

Wegens succes zijn er zijn extra tickets beschikbaar op vrijdag 1 december!

Eén familie, drie verhalen
Message In A Bottle is een fictief verhaal over een gezin in een land ver hier vandaan. De inwoners leven vreedzaam samen en vormen een hechte gemeenschap. Maar wanneer een burgeroorlog uitbreekt, komt er een abrupt einde aan hun idyllische bestaan. 

We volgen het lot van een vader, moeder en hun drie tieners – Leto, Mati en Tana – die samen de brute realiteit onder ogen moeten zien. Ze worden geconfronteerd met onmogelijke keuzes om maar te overleven. Ze verlaten hun vaderland en ondernemen een hachelijke tocht naar veiliger oorden. Onderweg raken ze van elkaar gescheiden en moet ieder apart de gevaarlijke reis doorstaan.

Legendarische muziek van Sting
Message In A Bottle is een universeel verhaal over verlies, angst, overleven, hoop en liefde. Geïnspireerd door de gepassioneerde en iconische muziek van Sting, met onder andere Every Breath You Take, Roxanne en Walking On The Moon.

Choreograaf Kate Prince : “Als ik een dans maak, is het belangrijk voor me dat hij ergens over gaat en dat we veel verhaal, achtergrond, onderzoek en veel lagen hebben. Het publiek hoeft niet alles te begrijpen wat we erin stoppen. Er is geen dialoog, geen verhaal. Ik wil vooral dat de lichamen reageren op de muziek, want de muziek is briljant.” 

Uit de pers
"Fenomenale dansmoves en Stings poezie onderstrepen de noodkreet." - De Limburger
★★★★ “Blistering…boils over the stage.” The Guardian
★★★★ “Pretty much irresistible.” Daily Telegraph
★★★★★  “A triumph… I guarantee this show will leave you giddy with joy.” Sunday Express

Message In A Bottle - Chassé Theater Breda

Onze tip voor grote groepen
Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

credits

choreografie: Kate Prince / muziek: Sting / scènefotografie: Helen Maybanks en Lynn Theisen

Een Sadler’s Wells en Universal Music UK productie
Met ZooNation: The Kate Prince Company
Co-productie met Birmingham Hippodrome en The Lowry, Salford
Nederlandse producent: DG Theaterproducties