Team Solo (REPRISE)

Merijn Scholten
Reprise
wo 13 mrt 2024 - 20:30 - 22:00
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
wo 13 mrt 2024
20:30 - 22:00
laatste tickets

De verwachtingen waren hoog gespannen toen Merijn Scholten zijn eerste solovoorstelling aankondigde. Online heeft hij duizenden volgers en Micha Wertheim noemde hem 'De grappigste man op Instagram’. Merijn stelde niet teleur: na uitverkochte zalen komt hij nog een keer naar Breda. Mis het niet!

TEAM SOLO is genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Engagement. 

In TEAM SOLO schakelt Merijn Scholten razendsnel tussen verschillende scènes en zijn alter-ego's. Muzikaal, expressief en heel erg grappig. Binnen no time creëert hij een andere sfeer of setting en komen de personages tot leven: ieder met een eigen stem, accent of toontje. Kortom, een voorstelling die je niet mag missen. Wees er snel bij, want de kaartverkoop ging vorige keer snel. 

⭐⭐⭐⭐⭐ "Het is een zegen dat we Merijn Scholtens geweldige comedy nu live in het theater kunnen beleven." - Volkskrant

⭐⭐⭐⭐1/2 "Merijn Scholten heeft een theatervorm gevonden die hem alle vrijheid geeft om zijn komische talent volledig uit te buiten, maar tegelijkertijd ook iets van de wereld waarin we leven te vinden." - Telegraaf

"Ook solo schuilt achter elke grap van Merijn Scholten een diepe gedachte." - Theaterkrant

Genomineerd voor een Poelifinario
Op maandag 9 oktober 2023 worden de Cabaretprijzen uitgereikt tijdens het Cabaretgala in Theater Diligentia in Den Haag. TEAM SOLO is genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Engagement. 

Uit het juryrapport: "Eindelijk: het -vanwege Instagramsucces- langverwachte soloprogramma van Merijn Scholten was daar. Hilarisch, muzikaal en energiek vliegen de karakters de toeschouwer om de oren. Maar Team Solo is veel meer dan een slim sketchprogramma. Hij maakt op geraffineerde wijze het onvermogen van de mens voelbaar, hoe zich te verhouden tot zijn eigen gecreëerde technologie en ontwikkeling."

Merijn Scholten - TEAM SOLO - Chassé Theater Breda

credits

tekst, spel en muziek: Merijn Scholten / techniek: Jelle van Setten / creatieve adviezen: Micha Wertheim / video: Willem van der Maarel / licht­ontwerp en podiumbeeld: Jasper Nijholt