Anne van Zantwijk

Klapstoelkabaret @Chassé Theater (Promenadeterras)

Thijs van de Meeberg & Ramon Chatrer
za 16 sep 2023 - 20:00 - 21:45
Op locatie
za 16 sep 2023
20:00 - 21:45
Pauze 20:45
Geweest

Geniet in de buitenlucht van een heerlijke avond vol intieme en komische optredens. Ontdek nieuw talent, luister naar gloednieuwe liedjes en lach om de leukste conferences vanaf je eigen stoel. 

Zaterdag 16 september treden Thijs van de Meeberg en Ramon Chatrer op. Vergeet niet je eigen stoel mee te nemen!

Thijs van de Meeberg
In 2015 won Thijs de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Hij wordt geprezen om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Theaterkrant schreef: ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.’ Samen met Remy Evers en Marco Lopes vormt hij de theatergroep Un, Dos, Stress.

Ramon Chatrer
In 2020 won Ramon de Jury,- Publieks,- én Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De jury noemde hem “een intrigerende maker, die fantasie en werkelijkheid op een spannende manier door elkaar heen laat lopen”. Met zijn muzikale column was hij wekelijks te horen bij Giel Beelen op NPO Radio 2 en in 2021 schopte hij het tot de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. “Ramon toont durf, grote muzikaliteit en oorspronkelijkheid in zijn liedteksten en composities’, schreef de jury. 

Klapstoelkabaret - Chassé Theater Breda
Klapstoelkabaret - Thijs van de Meeberg - Chassé Theater Breda
Annemieke van der Togt